23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Frugt og grønt - friskt og forarbejdet

Frugt- og grøntbranchen inviteres til at deltage i et netværk som skal knytte båndene tættere mellem erhverv og forskning bl.a. igennem inSPIRe.

Den 23. januar 2014 fra kl. 12-16 afholdes et netværksarrangement for frugt og grønt erhvervet samt repræsentanter fra relevante universiteter og GTS institutter - i regi af Udviklingsforening for Frugt og Grønt.

Fokus på dagen er at fokusere på løsninger, behov for udviklingsprojekter/demonstrationsprojekter og give erhvervet en mulighed for en effektiv vidensdeling.

Input på dagen vil tage udgangspunkt i analyser af udviklings- og teknologibehov hos frugt og grønt erhvervet både - friskt og forarbejdet frugt og grønt. Forsknings og innovationskonsortiet inSPIRe tager nu fat på løsningerne.

Programmet for dagen kan ses

her

(pdf).

For tilmelding kontakt

bs@lf.dk

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.14