23948sdkhjf

Bagerkæde konkurs

| Af Kamilla B. Hansen | Tip redaktionen om en historie

Bisgaard Bageri med seks butikker og 150 fuldtids- og deltidsansatte er gået konkurs.

Bagermester Henrik Bisgaard har i lang tid forsøgt at konkurrere med forbagt brød i supermarkederne, men har nu opgivet kampen. Onsdag fortalte han sine medarbejdere i Espergærde, Helsingør, Nivå, Allerød, Hørsholm og Hillerød, at han havde kastet håndklædet i ringen. Det oplyser Helsingør Dagblad.

- Jeg har mistet alt. Det er mit livsværk, der smuldrer, men jeg må se mig slået af bake off, fedtafgift og lukkelov og af det faktum, at Danmark er blevet et discountland, hvor folk ikke vil længere betale for kvalitet, begræder Henrik Bisgaard over for avisen.

De ansatte må nu søge deres decemberløn gennem Lønmodtagernes garantifond.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Antallet af slagtninger styrtdykker

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Flere mejerier vil lave planteprodukter

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Nyhedsbrev

15.115 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Online Avis Arkiv

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Venner er hoppet med på ginvognen

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Messe byder på topkokkedyst

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojekt

Fra CAD-data til digital tvilling

Drønlækre kemikalieskabe fra DENIOS

Effektiv palleomsnøring og en sundere arbejdsstilling

Olie/luft køler Type OAC fra KTR

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Hvad er det egentligt, vi laver?

Robot-træf 2019

Kom nu ´Mulle... Du vil jo gerne være med i hulen ikk' Mulle?

Ønsker De service uden bindende kontrakter?

Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work®-...

Besøg hos medlemsvirksomhed AluSteel A/S

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Send til en kollega

0.196