23948sdkhjf

Viking-is køber Hjem-IS

Nestlé Danmark har solgt Hjem-IS til et nyetableret selskab, der fusionerer Hjem-IS og Viking-is.
Fusionen trådte i kraft den 31. december og det fortsættende selskab hedder Hjem IS Danmark A/S.

- Det har været vigtigt for os i denne salgsproces at vælge en lokal køber, der respekterer Hjem-IS’ stærke brand, koncept og kultur, og som har forstand på at drive is-forretning, siger Peter Svensson, adm. direktør i Nestlé Norden i en meddelelse.

Nestlé Danmark har siden 2002 ejet Hjem-IS, der i Danmark har 30 medarbejdere samt 8 franchisetagere med i alt 105 isbiler. Hjem-IS er oprindelig svensk og har aktiviteter i Danmark, Sverige og Norge. Nu ser den nye ejer frem til ejerskabet af Hjem-IS i Danmark.

- Vi har stor respekt for det store arbejde, som Nestlé har gjort med Hjem-IS, og vi ser frem til at udvikle virksomheden i samarbejde med Hjem-IS’ dygtige medarbejdere og franchise-tagere. Det fortsættende selskab vil fortsat have alle franchise-tagere i Danmark, og driften vil være uændret og med de samme kendte ansigter. Det nye selskab vil have en intention om at udvide produktsortimentet og tilbyde andre produkter end is – både på bilerne og via nettet, så selskabet kan vokse og blive en endnu mere integreret del af hverdagen i danske hjem, siger Frank Jørgensen Waller.

Nogle medarbejdere i Hjem-IS vil få job i det fortsættende selskab, mens Nestlé vil forsøge at finde job til de resterende – enten i Nestlé eller uden for koncernen.





Selskabet vil have en årlig omsætning på ca. 300 millioner kroner gennem sine franchisetagere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078