23948sdkhjf

Endnu en ny beboer i Agro Food Park

Fra den 1. januar 2014 er Dacapo Stainless blevet en del af den innovative virksomhedspark Agro Food Park i Skejby ved Aarhus.
Sammen med andre af fødevareindustriens virksomheder vil Dacapo nu deltage aktivt i at sikre Danmark en førende plads på det internationale marked for hygiejnisk design. Efter lanceringen af levnedsmiddelkonceptet ”Food & Diary plus” er Dacapo klar til det næste skridt i retningen af, også i fremtiden, at sikre rustfrit stål i en kvalitet, der lever op til både nuværende og fremtidige krav inden for fødevareindustrien.

- Vi vil blive ved med at udvikle og kvalitetssikre og samarbejde med de bedste rådgivere og leverandører i vores branche. Blandt andet derfor flytter vi ind i Agro Food Park, siger Dacapo’s administrerende direktør Kristian Sylvest.

Internationalt innovationsmiljø
Agro Food Park blev indviet i september 2009, og virksomhedsparken danner rammerne om videndeling og udvikling af innovative løsninger inden for fødevare- og landbrugsindustrien. Blandt andet Arla Foods investerer 270 mio. kroner i et udviklingscenter i virksomhedsparken, og sammen med nuværende og kommende virksomheder i Agro Food Park vil der være fokus på, at danske virksomheder skal kunne blive ved med at konkurrere på et internationalt plan.

- Det tættere samarbejde blandt fødevareindustriens virksomheder vil være med til at slå Danmarks plads i det internationale marked fast , udtaler brand manager, René Holm, Dacapo og fortsætter:

- Vi skal sikre, at forbrugerne kun indtager fødevarer, hvor sikkerheden i produktionen har været i top. For at gøre det, er det vigtigt, at vi samarbejder og udvikler nye produkter, der kan leve op til de stadig højere krav, der stilles til fødevareindustrien. Hos Dacapo er de kommet et skridt på vejen ved at tilbyde kunderne Food & Dairy plus rør og fittings, hvor netop hygiejnisk design i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser er det primære salgsargument.

Stadig domicil i Silkeborg
Dacapo flytter ikke ud af lokalerne i Silkeborg, hvor størstedelen af medarbejderne bliver sammen med al håndteringen af det rustfrie stål. Kontoret i Agro Food Park bliver en ny afdeling af Dacapo, og bl.a. virksomhedens brand manager og den kommende kvalitetschef vil være på kontoret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078