23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restaurantcef skifter gourmet ud med foder

Den tidligere restaurantchef fra Mols Kroen, Svineriet og Varna Palæet satser nu på at gøre hundefoder til sin levevej.

En stor interesse for trækhundesporten har fået Torben Riis til at skifte karriere. Han har taget springet til at blive selvstændig forhandler af Icepaw - gourmetfoder til hunde og katte produceret på frisk fisk fra Island. Det skriver Hillerødposten.

- Som uddannet kok og tidligere restaurantchef bilder jeg mig ind, at jeg har en vis indsigt i kvalitet og ernæring, og det er fint, at jeg nu kan kombinere min uddannelse med min hobby. Jeg synes, det er så spændende, at jeg godt tør at tage springet som selvstændig forhandler af Icepaw, siger Torben Riis til lokalmediet.

Producenten, Michael Tetzner, oplever stor afsætning i Tyskland, hvilket får Torben Riis til at tro på, at han kan tage en bid af kagen herhjemme, hvor der er 550.000 registrerede hunde. Produkterne sælges udelukkende via webshop.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.096