23948sdkhjf

Cimbric flytter til Lemvig

Cimbric lukker produktionen i Vogn og flytter aktiviteterne til nybyggede lokaler ved søstervirksomheden Jeka Fish i Lemvig.
Flytningen er planlagt til slut april med produktionsopstart i Lemvig den 2. maj og samtlige medarbejdere i Vogn bliver da opsagt. Dog får de mulighed for at flytte med til den nye lokation, oplyser Cimbric i en meddelelse.

- Produktionen vil blive genoptaget i helt nybyggede lokaler, hvilket vil give os en strømlinet produktion med mange nye muligheder og bedre evne til at konkurrere. Viden og knowhow følger nøglemedarbejdere og virksomheden, hvilket fremadrettet vil gøre os til en stærkere leverandør. Flere nøglemedarbejdere vil følge med og vil støtte vores flytning og de muligheder der opstår, forklarer Cimbric.

De mest iøjnefaldende synergier er faciliteter som frost- og kølerum, tørlager, kantine og personalerum, som i forvejen er til stede i Jeka Fish.

- Vi sigter mod synergi gennem produktudvikling, og diversificeret produktion for både Cimbric og Jeka Fish. Vi bliver en mere komplet leverandør, der vil fremstå som én, og som én vil vi kunne tilbyde en bred og interessant produktportefølje. Den fysiske sammenligning vil derfor føre til bedre leveringsbetingelser og muligheder for vores kunder, oplyser virksomheden.

Jeka Fish har 90 medarbejdere og producerer diverse produkter af hvidfisk samt fiskefrikadeller. Cimbric har 18 medarbejdere og producerer diverse reje- og skaldyrsprodukter i både lage og MAP. Flere nye produkter er på vej til lancering, slutter meddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095