23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Agrotech
Tidligere Nordic Sugar-direktør Thomas B. Olsen er ansat som ny direktør og har afløst René Logie Damkjer, der er fratrådt stillingen efter at have været adm. direktør i Agrotech siden GTS-instituttets etablering i 2007.

Agrotech er et Godkendt Teknologisk Serviceinstitut (GTS) med fokus på jordbrugs- og fødevareerhvervet, beskæftiger ca. 90 medarbejdere og har hovedkontori Agro Food Park i Skejby ved Aarhus med en afdeling i Taastrup.

Akademiet Bocuse d’Or Danmark
Akademiet bag Bocuse d´Or i Danmark har netop ansat Mads Marschall som ny generalsekretær. Her får han til opgave at styrke foreningen økonomisk og organisatorisk, både forud for Stockholm og ligeledes frem mod VM i Lyon i januar 2015 (kilde: Horesta)

Bella Center
Arne Bang Mikkelsen afløses efter 21 år på posten af direktør for Crowne Plaza-hotellet, Allan L. Agerholm. Bella Center har samtidig overtaget Crowne Plaza og bliver dermed Københavns næststørste hotelgruppe.

Coop
Nuværende kædedirektør for SuperBrugsen, Michael Løve, ansættes i en nyoprettet stilling som koncerndirektør for alle kæderne, online, og ejendomme. Han fortsætter dog som kædedirektør, indtil der er fundet en afløser. Derudover har Coop oprettet en stilling som koncerndirektør med ansvar for medlemsvirksomheden, ansvarlighed, kommunikation/presse og innovation. Den post besættes af nuværende internetdirektør Gregers Wedell-Wedellsborg.

Læs mere: Ny direktion skal booste nye Coop-initiativer

Dansk Supermarked A/S
Jens Bjerg Sørensen er indtrådt som bestyrelsesmedlem (kilde: BIQ.dk).

Foreningen Udviklingsråd Sønderjylland (URS)
Claus Schmidt er forfremmet fra udviklingschef til direktør (kilde: Børsen).

URS arbejder for at styrke de sønderjyske rammebetingelser, udvikle områdets erhvervsklynger og udbygge relationerne i regionen såvel som over grænsen. Aktiviteterne finansieres i et privat-offentligt partnerskab med bidrag fra de fire sønderjyske kommuner samt bidrag fra private fonde, organisationer og virksomheder.

Institut for Fødevarevidenskab, KU
Jure Piskur tiltræder som professor i molekylær fødevaremikrobiologi på Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet i begyndelsen af april. Her skal han bl.a. styrke Danmarks position inden for gærforskning til gavn for en lang række danske virksomheder, som bruger gær i deres produktfremstilling. Stillingen er støttet af Carlsbergfondet med 7,5 mio. kr. (kilde: Børsen)

Isis A/S
Jens Albert Harsaae har overtaget posten som bestyrelsesformand for ISIS A/S fra Flemming Meinert Brændsgaard Kristensen (kilde: BIQ.dk).

Nordic Seafood A/S
Hosomi Norio har overtaget posten som bestyrelsesformand for Nordic Seafood fra Naoya Kakizoe (kilde: BIQ.dk)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079