23948sdkhjf

Svanholm dropper Netto

Efter flere skår i samarbejdet med Netto bryder Svanholm nu helt med discountkæden. I stedet udbygges samarbejdet med nye partnere.
I marts måned sidste år brød Netto en samarbejdsaftale på grønne bønner, som butikkerne ellers gennem ti år havde været aftager af. Og det er blandt andet én af årsagerne til, at Svanholm nu opsiger samarbejdet med Netto. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi mistede bønnerne, og det var hårdt, fordi det gav en for vanskelig sæson, og så blev det for relativt små mængder, vi kunne sælge til Netto. Det var en nogenlunde sikker aftale med Netto, men vi havde det problem, at den simpelthen var blevet reduceret til halvdelen af det, den var for nogle år siden, siger Poul Henrik Hedeboe til lokalavisen.

Han understreger, at samarbejdsstoppet ikke er en direkte konsekvens af, at Netto ikke forlængede aftalen om at aftage Svanholms bønner, men at det ligesom var dråben.

I stedet vil Svanholm nu fokusere mere på et nyt lokalt samarbejde med Søris og derudover udbygge sine samarbejder med forskellige fødevarefællesskaber, forklarer Poul Henrik Hedeboe.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147