23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kokke og tjenere klar til guldkamp

Søndag blev det afgjort, hvem af landets bedste kokke og tjenere, der skal kæmpe om guld i finalen den 16. marts.

20 af landets største kokketalenter og 13 af de bedste tjenere kæmpede søndag i Odense om de eftertragtede finalepladser til Årets Kok og Årets Tjener.

De 10 finalister i konkurrencen Årets Kok

•Claus Jørgensen, Restaurant Lieffroy

•David Andersen, Nimb - Terasse

•Dennis Juhl Jensen, Nordisk Spisehus

•Kristina Korsgaard Wolf, Garanium

•Lasse Starup Petersen, Brøggeriet Sønderborg

•Mark Vinther, Geist

•Mikkel Laursen, Restaurant Martino

•Morten Falk, Kadeau

•Nicolas Min Jørgensen, Norsminde Kro

•Rasmus Kofoed Sørensen, Radisson Blu Scandinavia Hotel

De 5 finalister i konkurrencen Årets Tjener

•Heine Rene Egelund, Sortebro Kro

•Nicolai Martens, Le Sommelier

•Peter Pepke, Søllerød Kro

•Sabina Drachmann Sunne, Restaurant ET

•Tabita Mortensen, Kähler i Tivoli

Finalen afholdes den 16. marts i forbindelse med Foodexpo i Messecenter Herning.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.113|