23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Dansk øl på verdens bedste restaurant

Mikkeller-bryggeriet har indgået en samarbejdsaftale med den spanske restaurant El Celler de Can Roca.

I efteråret blev indehaver af Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø, inviteret til Barcelona, hvor han kunne konstatere, at El Celler de Can Roca allerede havde 13 af bryggeriets øl på menukortet. Det skriver MetroExpress.

En snak med folkene bag restauranten resulterede efterfølgende i en decideret samarbejdsaftale.

- Man kan ikke lade være med at være lidt stolt af at have vores øl på verdens bedste restaurants ølkort, siger driftschef hos Mikkeller, Jacob Gram Alsing, til avisen.

Som en udløber af samarbejdet har Mikkeller brygget en øl specielt til den spanske restaurant. El Celler er en pilsner på 5 % baseret på den newzealandske humle Nelson Sauvin.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078