23948sdkhjf

Bornholmsk bagermester bager til Rema

Thorsens Bageri og Konditori har med hjælp fra Borngros Marketing fået en aftale i stand med Rema1000 om levering af en ny type snacks til kædens 250 butikker.
Rema1000 aftog i forvejen grove speltsnacks fra den bornholmske bagermester Jan Thorsen. Men nu finder en ny variant også vej til Remas butikker. Det skriver Bornholmstidende.dk.

Aftalen trådte i kraft ved årsskiftet, fortæller Erik Johansen fra Borngros Marketing, som får fremstillet produkterne hos Thorsen Bageri og Konditori og sælger dem videre til kunder i Danmark.

- De indeholder noget økologisk gulerod samt lidt økologisk vanilje. Dermed er disse bidder en smule sødere og dermed mere velegnede til børn. Endelig er det nye produkt differentieret, ved at posen indeholder snacks med tre faconer, firkanter, trekanter og sekskanter, hvilket gør dem lidt sjovere, forklarer Erik Johansen til lokalmediet.

På messe i Köln er det desuden lykkedes Borngros Marketing at etablere kontakt med adskillige nye kontakter, så de bornholmske snacks kan meget vel også være på vej til udlandet.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.389