23948sdkhjf

Fiskefabrikker sender 68 mand hjem

De to Hanstholm-virksomheder Fonfisk og Hesselholt Fisk må sende ansatte hjem på grund af fastlåst situation om adgang til norsk farvand.
Fastlåste forhandlinger mellem EU og Norge om adgang til den norske del af Skagerrak og Nordsøen, har store konsekvenser for fiskeindustrien. Produktionen står stille hos både Fonfisk og Hesselholt Fisk og det betyder, at de to virksomheder til sammen har sendt cirka 68 medarbejdere hjem. Det skriver Fiskeritidende.dk.

- Vi har sendt halvdelen af vores produktionsfolk hjem, siger adm. direktør Carsten Beith, Fonfisk, til fiskeritidende.dk, hvilket svarer til syv-otte mand.

Hos Hesseholt Fisk går 60 mand hjemme pt. hjemme uden arbejde.

- Vi er noget chokeret over, at man kan tilbyde et helt erhverv sådan nogle ting som her, konstaterer direktør Ingeman Andersen, Hesseholt Fisk, over for fiskeritidende.dk.

Og der er lange udsigter til, at de to virksomheder kan kalde sine medarbejdere tilbage på arbejde. Og jo længere tid der går, jo sværere bliver det at vinde markedsandelene tilbage. For kunderne tyer nu til norske leverandører, lyder det både fra Ingeman Andersen og Carsten Beith.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072