23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Madservice udvider med slagterpålæg

Bording-virksomhed har købt gammel slagterforretning og vil supplere madudbringning med pålægsproduktion i større skala.

Rudis Kokkeservice har lejet sig ind i en gammel slagterbutik i Bording, og herfra skal der nu laves pølser og bacon. Det skriver aoh.dk.

Per Bjerg, der er udlært på Vestjysk slagteri i Herning, kommer til at stå for den daglige drift, når maskiner og indretning er på plads.

Hovedparten af pålægsproduktionen skal bruges til egen virksomhed og til salg til detailhandlen.

- Det bliver ikke en klassisk slagterforretning, men det bliver muligt at købe bacon, leverpostej og så videre på en mindre skala, lover Per Bjerg ifølge lokalmediet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078