23948sdkhjf

Langenæs Bageriet udvider ejerkredsen og ekspanderer

Det aarhusianske bageri gør ejerkredsen bredere og vil i nærmeste fremtid åbne flere nye forretninger.
Pr. 1. marts 2014 er ejerkredsen i Langenæs Bageriet blevet udvidet. Mitzi og Michael Spottag har fået to nye forretningspartnere med på holdet, henholdsvis Jens Zeeberg og Bo Lydersen. Medejer er desuden Kakes A/S.

- Det har længe været vores ønske, at Langenæs Bageriets kvalitetsniveau, hvad angår brød, konditori og service, skulle bredes ud. Og udvidelsen af ejerkredsen muliggør netop, at dét, Langenæs Bageriet er kendt for i Aarhus, kan blive bredt ud til helt nye områder, begrunder adm. direktør Michael Spottag.

Til april åbner Langenæs Bageriet den første filial i Højbjerg syd for Aarhus, og flere nye forretninger vil komme til i den nærmeste fremtid.

- Høj kvalitet og fabelagtig service skal ikke være forbeholdt aarhusianerne, og derfor er vores plan, at der kommer flere forretninger i løbet af kort tid, fortæller kædedirektør Bo Lydersen, der har lang erfaring med bageri-kædedrift i detailhandlen.

Langenæs Bageriets hovedsæde vil fortsat være på Langenæs Allé i Aarhus, og de oprindelige ejere, Mitzi & Michael Spottag, vil forblive en del af den daglige drift.

Langenæs Bageriets nye ejerkreds overtager alle forpligtelser over for såvel medarbejdere som leverandører.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109