23948sdkhjf

Nominerede til årets fødevarenyhed er...

Rævhede Naturprodukter, Ulvedal Ost og Peters Is er nominerede til konkurrencen Foodexpo News, der i år løber af stablen for første gang i Herning.
Flere end 170 nyheder kan opleves på Nordens største fødevaremesse. Heraf er seks produkter nomineret til to nyhedspriser, som uddeles på åbningsdagen i MCH Messecenter Herning.

De mange nyheder er opdelt i kategorierne "Føde- og drikkevarer" samt "Interiør og Udstyr" og samles på et fælles område under Foodexpo 2014. Her kan de besøgende opleve hele feltet af Foodexpo News, og de to vindere – én fra hver kategori – afsløres på åbningsdagen.

Der er vurderet på blandt andet nyhedsværdi, smag og anvendelse, og bag bedømmelsen står et dommerpanel af førende eksperter fra detail- og fødevarebranchen.

- Vi har set et spændende felt af nyheder og produkter fra hele verden. En klar tendens inden for føde- og drikkevarer er øget fokus på sund livsstil, mens funktionalitet er et nøgleord, når det kommer til interiør og udstyr. Efter at have duftet, smagt, testet og vurderet har vi fundet frem til seks nominerede, som i særlig grad skiller sig ud og fortjent hører til blandt de produkter med størst nyhedsværdi på årets Foodexpo, udtaler dommerpanelet.

De nominerede nyheder inden for "Føde- og drikkevarer" er:

• Rævhede Skinke fra Rævhede Naturprodukter, Aabybro
• Ulvedal Røget Gourmet Blue 50+ fra Ulvedal Ost, Egtved
• Peters Is med blåbær fra Peters Is, Højbjerg

De nominerede nyheder inden for "Interiør og Udstyr" er:

• Transportabelt kogebord fra Nyman Storkøkken, Holstebro
• Twixit! Seal & Pour fra PaperlinX Packaging, Holstebro
• Lamizip Lynlåsposer fra PaperlinX Packaging, Holstebro

Vinderne af de to Foodexpo News-priser modtager hver 10.000 kroner og afsløres i forbindelse med åbningen af Foodexpo søndag den 16. marts fra kl. 9.15 i Hal J3, MCH Messecenter Herning.

Alle tilmeldte nyheder er vurderet af et uafhængigt dommerpanel bestående af Per Mandrup fra AgroTech, Tine Skriver fra HORESTA, Ghita Parry fra Kost- og Ernæringsforbundet, Alan Friis fra Tech4Bizz og Claus Bøgelund fra DSK.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078