23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Midtfyn får nyt slagtehus

Steensgaard på Midtfyn udvider nu sit bæredygtige landbrug med et slagtehus. Her skal godsets egne dyr varmkødsslagtes.

Med det nye slagtehus på godset Steensgaard på Midtfyn har man nu alle processer samlet under et tag: Man dyrker selv sit eget foder, til egne dyr og slagter selv på stedet. Dermed har Steensgaard skabt sin helt egen niche i landbruget, skriver TV2 Fyn.

Med det nye slagtehus på godset kan man sikre sig, at dyrene slagtes uden at blive kastreret eller halekuperet. Med varmkødsslagtning sikrer man sig samtidig, at kødet hurtigt omsættes til mad, og man undgår tilsætning af kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

Dyret bliver fulgt fra marken til slagtehus i selskab med den, der passer dyret til daglig, hvilket betyder, at dyret ikke udsættes for angst eller stress i forbindelse med slagtningen. Man undgår også den lange transporttid fra mark til slagteri.

Ejerne af Steensgaard i Millinge, Ann og Henning Wiesinger, står også bag et spiseri og en gårdbutik, hvor man kan købe det specielle kød.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|instance-web04