23948sdkhjf

Ny overenskomst for slagteriarbejdere

Efter en tur hos forligsmanden er NNF og DI nu blevet enige om en ny overenskomst for slagteriarbejderne.
Forhandlingerne mellem de to organisationer brød sammen for en uge siden, men er nu blevet en del af den mæglingsskitse, forligsmanden offentliggjorde mandag. Det skriver NNF på sin hjemmeside.

Mæglingsforslaget betyder, at slagteriarbejderne får samme lønstigninger som det øvrige industriområde samt bedre forhold under barsel/forældreorlov, men ringere stigninger på sygelønnen.

- Jeg glæder mig over, at slagteriarbejderne i det store hele får samme forbedringer, som de øvrige industriarbejdere. Jeg havde naturligvis gerne set, at vi var lykkedes med et selvstændigt resultat, men når det nu ikke kunne blive sådan, så har det været vigtigt for mig at sikre, at slagteriarbejderne trods alt ikke efterlades tilbage på perronen, mens de øvrige medlemmer oplever fremgang, forklarer forbundsformand Ole Wehlast, der som medlem af LO’s forhandlingsudvalg har været med til at forhandle mæglingsskitsen på plads.

Overenskomsten skal nu til afstemning blandt forbundets medlemmer. Afstemningen begynder fredag den 21. marts, og resultatet skal sendes til forligsmanden senest fredag den 11. april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143