23948sdkhjf

Mondelez får ny direktør i Norden

Mondelez International har udnævnt Mary Barnard til ny managing director for Norden
Ud over at være managing director for Mondelez Nordic vil Mary Barnard også indgå i det europæiske ledelsesteam. Mary får base i Stockholm i Sverige, og hendes nærmeste chef bliver Piero Capizzi, President MEU Markets & Sales.

Barnard kommer fra en stilling som Senior Vice President og General Manager Global Pepsi-Lipton Partnership i PepsiCo International.

- Mary har stærke kompetencer inden for forretningsdrift og ledelse og har bevist, at hun kan opbygge meget stærke varemærker og velfungerende driftsteams på tværs af flere kategorier både i Storbritannien og internationalt. Mary er i kraft af sin omfattende erfaring en ideel leder for Norden. Jeg er overbevist om, at hun vil kunne skabe yderligere vækst i vores virksomhed og være med til at præge vores vision og sætte dagsordenen i Europa, siger Piero Capizzi.

Mary Barnard tiltræder sin nye stilling i løbet af marts 2014.

Mondelez International har en årlig omsætning på cirka 35 milliarder USD med tilstedeværesle i 165 lande. Produktporteføljen indeholder blandt andet mærkevarerne Marabou, Daim, Gevalia, Tassimo, Stimorol, V6, Philadelphia, TUC, Oreo og Halls.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094