23948sdkhjf

Slagter Munch udnævnt som ener i branchen

Jens Munch er for sin store indsats for slagterbranchen udnævnt til Æresmedlem af brancheorganisationen Danske Slagtermestre.
Ved den netop overståede Food Expo i Herning modtog slagtermester Jens Munch en flot anerkendelse, da han blev udnævnt som Æresmedlem af de Danske Slagtermestre.

- Du er fagmand til fingerspidserne og en ildsjæl, der brænder for fagets fremtid. Du har om nogen løftet overliggeren for udsøgt kvalitet i slagterbranchen og formået at gøre et besøg i din butik til en sanselig og hyggelig oplevelse. Når man åbner døren til Slagter Munch, mærker man straks den faglige stolthed. Øjne og næse bliver forført af udsøgte varer som hjemmelavede spegepølser, rullepølser, leverpostej, flotte udskæringer og nye spændende retter,, fremhævede formand for Danske Slagtermestre, Leif Wilson Laustsen i sin tale til Jens Munch.

Jens Munch er uomtvisteligt et forbillede både i sin egen branche men også i hjembyen Skagen. Her har han sat et tydeligt fingeraftryk på det gastronomiske netværk Gastronomy Skagen365, der er en sammenslutning af de bedste restauranter, spisesteder og fødevarevirksomheder i Skagen. I regi af Gastronomy Skagen365 har Jens Munch virket som en stor inspirator og takket være ham, har man kunnet lancere en række gastronomiske events og tiltag i Skagen såsom ”De Gastronomiske Kokkeskoler” samt forbrugermessen ”Skagen Food & Design Market”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078