23948sdkhjf

Geia Food etablerer sig i Finland

Den positive salgsudvikling på eksportmarkederne fortsætter for Geia Food A/S, som netop har etableret et datterselskab i Finland.
Geia Food har i forvejen eget datterselskab i Sverige, som servicerer den svenske detailhandel, og nu er tiden så kommet til Finland, hvor Geia Food den 1. marts i år etablerede et datterselskab.

- Vi ønsker at være tæt på vores kunder, så vi hele tiden kan udvikle forretningen med dem, og samtidig skal vores leverandører opleve Geia Food som deres foretrukne indgang til det skandinaviske marked. Vi har oplevet en stor vækst i samhandlen med vores finske kunder, og vi har derfor besluttet os for at etablere os deroppe for at understøtte denne udvikling i endnu højere grad, siger direktør Claus Ravnsbo til Food Supply.

Geia Food A/S er resultatet af en fusion mellem de to fødevarevirksomheder A Frost A/S og Mortensen Food A/S. Virksomheden er en af Skandinaviens førende leverandører af dybfrost, køle- og kolonialvarer med en omsætning på ca. 1 mia. DKK, og den har specialiseret sig i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel – enten under egne varemærker eller som private label.

A Frost A/S slutter regnskabsåret 2013 af med et resultat før skat på 13,5 mio. kr., hvilket af ledelsen betegnes som tilfredsstillende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125