23948sdkhjf

Ny organisation skal kvalitetssikre FF Skagen

Fabrikken, der fremstiller fiskemel og fiskeolie, fik ny direktør i januar, og han har nu sat sit aftryk på fremtidens organisation i selskabet.
FF's management group:
Johannes Palsson, CEO
Poul R. Poulsen, CFO
Klaus H. Kristofersen, quality director
John B. Christensen, Fish Supply Directro
Lars Uldal, production director
Thomas Rasmusse, technical directro
Thomas F. Hansen, sales director
Jens Borup, chairman board

Johannes Palsson tiltrådte som ny direktør i FF Skagen pr. 2. januar i år, og der gik ikke mange dage, før han indledte drøftelser om en ny og anderledes struktur i organisationen.

Ud over at ændre stillingsbetegnelser fra dansk til engelsk er der defineret nye titler og ansvarsområder i hele ledergruppen.

En af de væsentligste forandringer er, at virksomheden har oprettet en ny kvalitetsafdeling bestående af fire medarbejdere, der refererer direkte til Johannes Palsson. Den daglige leder i afdelingen er den hidtidige produktionsdirektør og kvalitetsansvarlige Klaus Kristoffersen.

- Det internationale marked stiller voksende krav til information og dokumentation om bæredygtighed og sporbarhed. Det skal vi leve op til, og det gør vi. Kunderne, mennesker i butikken, stiller samtidig øgede krav til sikkerhed og dokumentationen, forklarer Johannes Palsson om baggrunden for det nye initiativ.

Og det er ikke kun et spørgsmål om politik, myndigheder og handel, men det handler mindst i lige så høj grad om, at virksomheden gerne vil tage ansvar for sin egen opførsel på miljøområdet, pointerer han.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094