23948sdkhjf

Æggegigant opkøber fabrik

| Af Kamilla B. Hansen | Tip redaktionen om en historie

Hedegard Foods har erhvervet sig en ældre industribygning i hjembyen Hadsund, der nu skal ombygges til moderne pakkeri.

Hedegaard Foods i Hadsund har netop underskrevet kontrakt på køb af 10.000 kvadratmeter industribygninger i Hadsund. Bygningerne har tidligere tilhørt Uponor, der i 2012 valgte at flytte sin produktion fra Hadsund. Herved får bygningerne på Fabriksvej 6 i Hadsund nyt liv.

- Salget af æg og pasteuriserede ægprodukter har udviklet sig positivt i en årrække, og vi har formået både at vækste sammen med markedet og at tage markedsandele. Derfor vokser vi snart ud af vores eksisterende rammer på Glerupvej i Hadsund og ønsker nu at fremtidssikre vores vækst gennem købet af et stort industrikompleks på cirka 10.000 kvadratmeter Hadsund, forklarer administrerende direktør hos Hedegaard Foods, Ivan Noes Jørgensen.

Langsigtet investering
De nye bygninger i Hadsund skal i første omgang anvendes til fjernlager, men på sigt er det intentionen fysisk at opdele virksomheden i henholdsvis pakkeri og produktion. Ægpakkeriet skal flyttes til de nyerhvervede bygninger på Fabriksvej, mens produktionen af pasteuriserede og kogte ægprodukter skal fortsætte i de eksisterende bygninger på Glerupvej:

- Rettidige investeringer i udvikling af virksomheden er en vigtig del af vores strategi, og købet af de nye bygninger er selvsagt en langsigtet investering i virksomhedens udvikling. Vi skal løbende fremtidssikre både produkter og faciliteter, og personligt er jeg glad for, at investeringerne kan foregå lokalt i Hadsundområdet, fortsætter han.

Planerne for de nyindkøbte bygninger omfatter både en større renovering af bygningerne samt investering i nye, moderne pakkeanlæg, der skal servicere både det danske marked og eksportmarkedet:

Læs også: Starup Æg omlægger fra burhøns til skrabehøns

- Vi omsætter i dag for knap 1 milliard kroner og sælger et tilsvarende antal æg pr. år. Vi har en klar forventning om yderligere vækst i det kommende år – både i Danmark, men ikke mindst også i de omkringliggende lande. Og Hadsund kommer med de nye investeringer til at spille en central rolle i den udvikling, slutter han.

Læs også: Multifunktionel æggebakke skal booste salget

Koncernen Hedegaard Foods har i alt tre ægpakkerier i Danmark og Sverige og i alt to ægproduktfabrikker, også beliggende i Danmark og Sverige. Hovedkontoret i Hadsund forarbejder, pakker og distribuerer friske skalæg samt en række kogte og pasteuriserede ægprodukter.

Mere om: Hedegaard Foods
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Stor oliebrand standser produktionen hos ingredienskæmpe

Onsdag aften måtte syv brandværn rykke ud til en stor oliebrand hos ingrediensvirksomheden Essentia. Nu står produktionen stille på fabrikken i Gråsten

Supermarkeder sælger mindre af stor klimasynder

Det bliver i familierne: Micro Matic på nye hænder

Dansk Erhverv: Afskaffelse af IVSer betyder færre nye virksomheder

Fødevare mistænkes for at stå bag sjælden type salmonella

Danish Crown vil kopisikre kødeksport i digitalt forsøg

Nyhedsbrev

15.070 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

TripleNine i stor millioninvestering

Online Avis Arkiv

Italienere overtager midtjysk småkagefabrik i milliardhandel

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Aasted åbner afdeling i USA

Ikonisk slikproducent lander på laveste bundlinje siden 1998

Carlsberg lukker iværksætterbryggeri

Kaffehus har vokseværk: Vil vokse 100 pct.

Tekonoligisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Mejerigaarden sender topchef på porten

Lakrids-konge investerer i iværksættere

Stort underskud hos Daloon

Østjysk pålægsfirma i rekonstruktion

Dansk vodka præmieret

1

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Fire nye fødevareiværksættere samler penge ind på internettet

Tre på stribe: SMV'erne vokser igen på omsætning og overskud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Roskilde Festivals madboder får klimamenuer

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Egentlig ville de lave dressing ...

Antallet af konkurser har været stigende i 2019

Arla vil afregne 10.000 landmænd efter klimaaftryk

Claus Meyer i minus for tredje år i træk

Flere danske virksomheder flytter produktionen hjem

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Plastlåg og sygdom: Arla overvejer at droppe samarbejde

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Afsværing, afspækning eller afhinding af kød

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

BOGEs seneste milepæl inde for kompressorer

Verdens mindste Vision Sensor

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologi

Derfor er DiaLabXpo et besøg værd

Ferie? Bare rolig - vi er her hele sommeren.

ATyS d M fra Socomec

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

UR-robotarme øger produktionen 50% hos Raaco

Fagor storkøkken er populære kvalitetsprodukter

KTR BoWex Buetandskobling

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

Mathias elsker at nørde styretavler

JW Industri står klar hele sommeren

Overvågning og styring af elektricitet

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Trelleborg sætter Guinness World Record for den største O-Ring nogensinde

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Prøv Daarbak's sommerspin!

Sådan bliver emballage mere bæredygtig

Fra semi til fuldautomatisk bigbag fyldesystem

Profvask.dk lancerer hele Fagors program af vaskemaskiner

Nye tiltag for at styrke relationer, innovation og udvikling.

Send til en kollega

0.194