23948sdkhjf

FF Skagen i samarbejde med lakseproducent

Den danske fiskemelsfabrik skal rense fiskeolie for dioxiner og pesticider til gavn for den norske lakseproducent Marine Harvest.
FF Skagen har indledt samarbejde med en af verdens største lakseproducenter og skal fremadrettet rense al den fiskeolie, som nordmændene bruger i foderet til deres lakseopdræt.

FF Skagen indviede for nogle år tilbage det anlæg, der kan rense fiskeolie for blandt andet dioxin og pesticider.

- Vi er stolte over, at vi nu kan markedsføre et nyt produkt og samtidig har indledt dette samarbejde med Marine Harvest. FF Skagen har været i stand til at rense fiskeolie siden 2005, fortrinsvis fisk fra Østersøen, når det har vist sig nødvendigt. For os er det endnu et vigtigt skridt i den retning, at vi produktudvikler i samarbejde med vores kunder og deres kunder, men naturligvis også fordi det er vor virksomheds profil at skærpe fokus på sikkerhed og sundhed samt dokumentation for denne, understreger CEO i FF Skagen, Johannes Palsson.

Johannes Palsson henviser til, at ud over Marine Harvest får også verdens øvrige fiskefoderproducenter fremadrettet mulighed for at benytte FF Skagens teknologi.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189