23948sdkhjf

Hvidevareproducent håber på synergi med Kokkelandsholdet

Gram Commercial indtræder som ny sponsor for Det Danske Kokkelandshold. Vojens-virksomheden skal blandt andet levere produkter til landsholdets træningscenter.
Udover et årligt kontantsponsorat skal Gram Commercial levere nye lavenergi køle- og fryseskabe fra den helt nye femtegenerationsserie Superior Plus 72 til holdets træningsfaciliteter på Hotel Legoland i Billund samt til Hotel- og Restaurationsskolen i Silkeborg.

- Vi er meget glade for samarbejdet. Gram Commercial er dansk kvalitet, når det er bedst, så det er en virksomhed, vi gerne vil forbinde vores brand med, siger Sten Slot Knudsen.

Han fremhæver blandt andet Vojens-virksomhedens fokus på at udvikle bæredygtige teknologier.

- Bæredygtighed er et vigtigt element i vores gastronomiske arbejde, og derfor er det naturligt, at vi også samarbejder med virksomheder, som deler denne værdi. Gram Commercial er et skridt foran konkurrenterne i forhold til lavenergi og grøn teknologi, så det er i virkeligheden en drømmesamarbejdspartner for os, fortsætter Sten Slot Knudsen.

Synergi på messer
Hos Gram Commercial ser man også frem til samarbejdet med kokkelandsholdet.

- Vi kommer for alvor til at aktivere sponsoratet i forbindelse med en række messer i Skandinavien den kommende tid. Her vil flere af kokkelandsholdets deltagere være med til at vise vores produkter frem på messerne, siger Anders Sjøgaard, salgsdirektør i Gram Commercial, og tilføjer:

- Vi ser en klar sammenhæng mellem kokkelandsholdets elitære satsning med udvikling af topgastronomer og vores egen udvikling siden 2002, hvor vi har toppet energilisterne for professionelle køle- og fryseskabe.

Det Danske Kokkelandshold har siden 2005 uden sammenligning været den største talentudvikler inden for dansk gastronomi. Tidligere medlemmer af kokkelandsholdet er i dag topfigurer i den danske restaurantverden, hvor eksempelvis Rasmus Kofoed, Jeppe Foldager, Torsten Schmidt, Ronny Emborg med flere nyder stor anerkendelse i ind- og udland.

Det Danske Kokkelandshold har hentet flere topplaceringer hjem til Danmark ved internationale konkurrencer. Blandt andet en sølvmedalje ved VM i 2010 og fire guldmedaljer ved OL 2008.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141