23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stadig ustabil produktion i Holsted

Slagteriet i Skjern fortsætter produktionen to uger længere end planlagt.

DC Beefs afdeling i Skjern, der producerer 150 tons om ugen, skulle efter planen lukke ned den 2. maj. Det er indtil videre nu udskudt to uger af samme grund, som det er tilfældet med fabrikken i Fårvang.

- Vi har udskudt lukningen af fabrikken i Skjern for at sikre en stabil og sikker produktion i Holsted, så vi får den bedst mulige overgang, siger fabrikschef i Skjern Jørn Madsen.

Medarbejderne fortsætter altså jobbet i Skjern i yderligere to uger frem til midten af maj. Derefter har 108 af medarbejderne takket ja til at rykke med til det nye slagteri i Holsted.

Ifølge DC Beef er det tekniske udfordringer, der fortsat giver problemer med at få slagtekapaciteten op på fulde omdrejninger.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.14|instance-web04