23948sdkhjf

Toms har fundet sin nye direktør

Adm. direktør hos Lantmännen Cerelia bliver ny direktør for Toms Gruppen.
Toms tog i sidste uge afsked med Jesper Møller efter han havde siddet ni år som adm. direktør for gruppen. Nu blot en uge efter meddeler Toms, at man har fundet den lederprofil, der skal genoprette virksomhedens skrantende økonomi. Pr. 1. august sætter Carsten Lyngsø Thomsen sig nemlig i direktørstolen.

- Carsten har en stærk ledelsesprofil og mange års national og international erfaring. Han har stor indsigt i og erfaring med FMCG og besidder stærke kommercielle og ledelsesmæssige kompetencer til at bringe Toms videre i et dynamisk marked, og jeg glæder mig til at byde Carsten velkommen i Toms, siger Henrik Brandt, bestyrelsesformand i Toms Gruppen.

Direktør hentet i Lantmännen
Carsten kommer fra en stilling som adm. direktør i Lantmännen Cerealia og har flere end 20 års national og international ledelseserfaring fra Fast Moving Consumer Goods, bl.a. fra COOP, Kraft Foods og Carlsberg.

- Jeg ser meget frem til at skulle påtage mig opgaven som direktør for Toms Gruppen, som jeg anser for at være en af Danmarks historisk stærkeste virksomheder inden for nydelsesmiddelindustrien. Jeg glæder mig til sammen med medarbejderne hos Toms at gøre Toms til en endnu stærkere virksomhed , siger Carsten Lyngsø Thomsen.

Frem til Carstens tiltræden vil Villy Rasmussen, tidligere formand for Toms Gruppens bestyrelse og nuværende næstformand for Toms Fondens bestyrelse, som tidligere meddelt varetage funktionen som adm. direktør i Toms Gruppen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11