23948sdkhjf

Ny kædedirektør til Kvickly

Coop har ansat Søren Steffensen som ny kædedirektør for Kvickly.
Han kommer fra et job i Schweiz som direktør for global sales i Triumph International, og har haft en lang karriere i både dansk og international detailhandel.

Søren Steffensen, 54 år, begyndte sin karriere som nonfood-chef i OBS!, i henholdsvis Odense, Randers og City 2. Derefter blev han chef for Magasin på Kgs. Nytorv og siden retaildirektør for In Wear, Carli Gry nu IC Companys, og senere Noa Noa. Fra 2001 til 2005 var Søren Executive Vice President i ECCO Sko med det globale salgsansvar for både grossist og detail forretningen.

I 2010 kom han til Triumph International, hvor han først var ansvarlig for de Skandinaviske aktiviteter, og efter en turnaround af disse, sidder han i dag i Triumphs direktion med ansvaret for de globale salgsaktiviteter, der omfatter en omsætning på 7 milliarder kr. i 47 lande.

- Med Søren har vi fået en leder med dyb erfaring i detailhandel, der er helt igennem fokuseret på kundernes behov og som forstår at sætte og samle en organisation om fælles mål og nå dem, siger koncerndirektør Michael Løve, Coop.

- Kvickly er inde i en meget spændende udvikling og jeg glæder mig til sammen med organisationen at udnytte det store potentiale der er i Kvickly, siger Søren Steffensen.

Søren Steffensen er i dag bosat i Zürich i Schweiz med sin kone, men flytter hjem til Holte inden 1. august. Sammen har de en datter på 17 år, som går i gymnasiet.

Han begynder i jobbet den 1. august, hvor han afløser Anne-Marie Navarro, der har været konstitueret siden årsskiftet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094