23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Norway Seafoods skifter gluten ud med kartoffel

Norway Seafoods, der er kendt for sit varemærke Thorfisk, har fjernet gluten i alle sine fiskefarser og fiskefrikadeller.


















Grenaa-virksomheden Norway Seafoods anvender ikke længere gluten i hverken færdigrørte fiskefarser eller stegte fiskefrikadeller. - Vi har erstattet hvedemelet i vores velkendte fiskefarser og fiskefrikadeller med kartoffelflager. Sidegevinsten ved at bruge kartoffelflager er, at vores fiskefrikadeller faktisk bliver mere luftige og saftige. Vi synes selv, resultatet er blevet godt, fortæller Lars Christensen. Ifølge Lars Christensen er Norway Seafoods den første producent i Danmark, der leverer glutenfri fiskefarser. De fleste produkter, der sælges under Thorfisk-brandet, bærer desuden det grønne nøglehulsmærke samt MSC-mærket for fisk fra bæredygtige bestande.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125