23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mikkeller nu med restaurant

Den 27. maj slår ølbrygger Mikkel Borg Bjergsø dørene op til sin nye restaurant i København.

Mikkel Borg Bjergsø vil sælge smørrebrød i luksusklassen, skriver AOK.dk

De bliver de to unge sølvindere ved DM i smørrebrød 2013, kokkene Emil S. Bjerg og Patrick Bach Andersen, som skifter køkkenet i Søllerød Kro ud med Viktoriagade, hvor den nye restaurant "Øl & Brød by Mikkeller" ligger.

- Vi vil gerne gå lidt nye veje med smørrebrødet. Altså lidt i samme retning som f.eks. Aaman's også er gået. Vi kommer til at have a la carte om dagen og en tasting menu om aftenen - seks stykker med øl-og snapse-parring, fortæller Mikkel Borg Bjergsøe til AOK.dk

Restauranten har pads til 35 spisende gæster af gangen plus udeservering om sommeren. Ud over 10 forskellige øl kommer også snaps på spisekortet, helt op på mellem 100-200 forskellige varianter.

Læs originalartikel:

http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/mikkeller-aabner-restaurant
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03