23948sdkhjf

"Made in Denmark" giver plus til Heede Bolcher

Bolchefabrikken fra Vejle oplever i øjeblikket en vækst på 25 procent.
Heede Bolcher kom godt ud af regnskabsåret 2013/2014. Resultatet efter skat blev på 2,9 mio. millioner kroner.

- Resultatet er i niveau med sidste år, hvilket var et tilfredsstillende år for Heede Bolcher, udtaler managing director og medejer Søren Elkjær Vang.

- Vi fokuserer kun på produktion og salg af bolcher og dem med sukker i. Det er vigtigt, at vi kan tilføre værdi til vores kunder. Det gør vi bedst ved at koncentrere os om vores kernekompetence. Det kan virke lidt kedeligt og statisk, og vi bliver ofte udfordret på denne strategi, udtaler Søren Elkjær Vang.

Virksomheden slår på at levere et ”Dansk produkt – produceret i Danmark”. Dette mærkat sættes på den del af produkterne, som sælges i Heede Bolchers eget mærke.

- Vi ser ikke os selv som en mærkevarevirksomhed, men ønsker at levere et value-for-money produkt. Vi er stolte af at være en gammel dansk fabrik. Jeg tror faktisk også, at forbrugerne sætter stor pris på dette. Vi skal hverken til Polen eller Kina for at producere – vi bliver i Danmark, fortsætter Søren Elkjær Vang

Flere medarbejdere og intern optimering
Virksomheden oplever i øjeblikket en vækst på cirka 25 procent.

- Det kræver meget af vores dygtige medarbejdere i denne vækstfase, så der har været behov for ekstra ansættelser. Ligeledes arbejder vi med optimering af intern logistik og produktion samt nyt IT, fortæller Søren Elkjær Vang.

- Vi må ikke blive for store og tunge. Det er vigtigt, at vi er smidige i vores forhold til vores kunder og virksomhedens totale supply chain. Kunderne forventer nærmest akut handling, og den skal vi kunne udvise sammen med vores leverandører, udtaler Søren Elkjær Vang.

Heede Bolcher har produceret bolcher i Vejle siden 1920 og er bedst kendt for sine produkter som ”Stærke Gustav” og ”Københavner Mix”. Produkterne sælges i Holland, Tyskland og hele Skandinavien. Fabrikken ejes i dag dels af Claus Heede, som fungerer som bestyrelsesformand og Søren Elkjær Vang som har ansvaret for den daglige ledelse og salg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095