23948sdkhjf

Gammel Dansk får en lillebror

Arcus introducerer det de kalder et modent alternativ til det danske shotmarked.
Gammel Dansk har ladet sig inspireret af sin skaber J.K. Asmund og har med samme passion for naturlige ingredienser og sammensætning udviklet et helt særligt shot til danskerne.

Gammel Dansk Shot er fremstillet af de 29 forskellige krydderier, urter og blomster, som også er i den originale Gammel Dansk. Derudover er der i Gammel Dansk Shot blevet eksperimenteret med doseringen og tilsat ét enkelt nyt krydderi, et naturlig ekstrakt af chili.

Producenten Arcus betragter denne nyhed som et modent alternativ til det danske shotmarked, hvor rålakrids, anis, fennikel og stjerneanis er sat i samspil med diskrete blomsternoter af appelsinblomst, kardemomme og kanel.

- Gammel Dansk Shot med chili og lakrids er resultatet af mange års målrettet arbejde på at udvikle et nyt shot, som giver danskernes ganer en helt unik oplevelse. Der er kælet for aromastofferne ved at producere Gammel Dansk Shot på de fineste destillater og ekstrakter af naturlige krydderier, urter, bær, bark og blomster fra hele verden. Kombination af destillation og ekstraktion sikrer de vedvarende og velsmagende aromastoffer samt saft og kraft fra de fine eksotiske råvarer. Absolut velsmag kan med tiden gå hen at blive kedelig, så derfor har vi tilsat ekstrakt af chili, som kommer frem i eftersmagen, med et lille elegant svirp, fortæller Lars Kragelund, Technical Brand Director hos Arcus.

Gammel Dansk Shot har en alkoholprocent på 32 og lanceres i samme type flaske som Gammel Dansk Bitter Dram.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125