23948sdkhjf

Royal tager kampen op mod Tuborg

En ny lemonadeøl med grapesmag skal konkurrere med Tuborg Sommer.
Royal Unibrew lancerer en sommernyhed på det danske marked, som er en stor udenlandsk trend, men stadig en ny kategori herhjemme. Navnet er Royal Shandy Grapefrugt og består halvt af øl og halvt lemonade.

- Royal Shandy er Royals forfriskende bud på et sommerhit, der skal tage kampen op med blandt andet konkurrenten Tuborg Sommer, skriver Royal Unibrew i en pressemeddelelse.

Tuborg Sommer, der allerede har et år på bagen, er også et mix af øl og limonade og har i lighed med Shandy Grapefrugt en alkoholprocent på 2,3 procent.

På barer i blandt andet Paris, Berlin og London er lemonadeøl, eller shandy og radler som de kaldes, et trendy alternativ til både øl, vin og cider. Nu kommer turen så til Danmark, skriver Royal Unibrew om baggrunden for lanceringen i Danmark.

- Vi vil med Shandy Grapefrugt introducere noget anderledes og forfriskende end traditionel øl, og vi føler, at produktet har et kæmpepotentiale, som endnu ikke er blevet realiseret, fortæller Christian Lund-Martorell, Senior Brand Manager hos Royal Beer.

Lemonaden i Shandy Grapefrugt gør drikken mindre bitter end øl og mindre sød end cider, og valget af lemonadesmag er ikke tilfældigt. Ifølge den internationale ingrediensproducent Döhler er grapefrugt nemlig det næste helt store hit inden for smage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079