23948sdkhjf

Danisco-ejer satser i Danmark

Daniscos ingrediensforretning er blevet central for amerikanske Dupont, der er i gang med at udvide sit globale hovedkvarter i Danmark.
Dupont overtog Dansico i 2011 for den nette sum af 36,5 milliarder kroner og det har man ikke fortrudt. Tværtimod har amerikanerne siden investeret yderligere i sine danske aktiviteter, skriver Børsen i dag.

- I forbindelse med integrationen af Danisco, så man selvfølgelig på, om vi lå det rigtige sted. Der kom man relativt hurtigt frem til, at Danmark er det rigtige sted. Vi har en masse, meget stærke kompetencer i vores forskningsfacilitet i Brabrand, og vi har en masse vigtige mennesker siddende her i København, siger strategidirektør i Dupont Nutrition & Health, Erik Wiberg-Lyng til Børsen.

I øjeblikket investerer Dupont i mere kapacitet på både bygninger og materiel og også gennem flere ansættelser, herunder forskere, uddyber Erik Wiberg-Lyng.

Det er ikke tilfældigt, at man satser i Danmark, for som land sidder vi på 14 pct. af det globale marked for ingredienser, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078