23948sdkhjf

Lagkagehuset vil fodre pendlere i Lyngby

Butik nummer 24 i bagerikæden skal fange forstadens travle togpassagerer. En mission, der adskiller sig fra de fleste bagerier.
S-togspassagerne på Lyngby Station vil snart kunne sætte tænderne i friskbagte rundstykker og andet bagværk fra Lagkagehuset.

Bagerikæden, som allerede findes i det nærliggende Lyngby Storcenter, åbner i september sit bageri nummer 24, og det bliver et rigtigt trafikbageri, siger Steen Skallebæk, som er medstifter og medejer af kæden.

- Det bliver ligesom lufthavnen og hovedbanegården, hvor det går rigtigt stærkt, og hvor man virkelig skal have styr på logistikken. Hvis kunderne ikke når deres tog, skal det ikke være vores skyld, siger Steen Skallebæk.

Et typisk trafikbageri som det kommende på Lyngby Station har et begrænset fokus på brød og et større fokus på kaffe og sandwich.

- Der, hvor vi sælger mest brød, er 70 procent af salget brød. På en togstation vil det kun være cirka otte procent. Til gengæld sælger vi masser af kaffe, sandwich og wienerbrød.

Og når Lagkagehuset spreder sine aktiviteter til forskellige typer af bagerier, spreder man også de tidspunkter, hvor der sælges noget, påpeger han.

- I weekenden sælger vi ekstra meget i beboelsesområder, hvor familier kommer. Til gengæld er der mere stille på trafikknudepunkter og på hverdage er det omvendt. Det giver en jævn omsætning hele året rundt og på alle ugens dage, siger Steen Skallebæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078