23948sdkhjf

Prins Joachim fortsætter i De 5 Gaarde

Trods exit fra Schackenborg er Prins Joachim fortsat medejer af De 5 Gaarde.
Prins Joachim har meldt ud, at han og familien flytter til København. Men det betyder ikke, at han samtidig træder ud af De 5 Gaarde, skriver Landbrugsavisen.

- Prinsen har fortsat en ejerandel. Det er et ønske fra Prins Joachim, siger Niels Hasselholm, direktør hos De 5 Gaarde, til landbrugsavisen.dk.

De 5 Gaarde ejes af henholdsvis familien Holch Povlsen, Lensgreve Bendt Wedell og Prins Joachim og ifølge Niels Hasselholm vil Prins Joachim fortsat bidrage til udviklingen af selskabet.

- Han er innovativ og har bidraget til virksomhedens produktudvikling. Det vil han fortsat gøre. Det sker ofte via telefon eller mail, så om han er i Møgeltønder eller København er fuldstændig ligegyldigt, siger Niels Hasselholm.

Selskabet startede sin forretning ud fra tanken om at alle råvarer skulle komme fra ejerkredsens egen jord. Men sidste år veg man fra det koncept og begyndte at sælge marmelader. Og der er fortsat planer om at udvide med nye produktkategorier, fra andre områder. Dog vil alle råvarer fortsat være danske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094