23948sdkhjf

Ny internetbutik for naturfødevarer

Freshfoodpeople.dk vil være en fælles internetbutik for nicheproducenter i de danske naturerhverv.
Fresh Food People ApS vil skabe gennemsigtighed i de danske naturerhverv og sikre forbrugerne lettere adgang til nichefødevarer fra hele landet.

- Vi giver forbrugerne adgang til nicheprodukter inden for produktgrupper som oksekød, lam og fisk. De fleste af vores produkter har hidtil kun været tilgængelige i gårdbutikker eller fra fiskerne ved kajen på havnen. De produkter kan nu købes online, siger Christian Christensen, direktør i Fresh Food People.

På freshfoodpeople.dk kan forbrugeren fx købe frisk fisk fra Hanstholm, oksekød fra Taasinge og lam fra den jyske hede. En af de landmænd der har valgt at afsætte produkter via freshfoodpeople.dk, er lammeproducent Sven Joensen fra Herning, som fortæller:

- Jeg vil gerne vise, at der findes et andet landbrug end det, man kender fra tv. Mine får går ude hele året. De lever helt naturligt. De lever, som får altid har levet, og de bestemmer selv, hvad de vil spise af urterne og andre planter herude på heden. Derfor producerer fårene noget rigtigt fint kød.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078