23948sdkhjf

Juicekæde sætter kurs mod rekordresultat

Trods underskud på 5,1 mio. kr. i sidste halvår af 2013, varsler stifter og administrerende direktør Kasper Basse i juicekæden Joe & the Juice stærkt resultat og stærk vækst i 2014.
Som en del af skiftet til en regnskabspraksis, der følger kalenderåret, har Joe & the Juice aflagt regnskab for sidste halvår af 2013 – et regnskab, der præges af den svenske kapitalfond Valedos indtræden som hovedaktionær, skriver dagbladet Børsen.

Når Joe & the Juice præsterer 5,1 mio. kr. i underskud i det sidste halvår af 2013, skyldes det i høj grad engangsomkostninger på 13 mio. kr. i form af bonusser til en håndfuld ledende medarbejdere.

- Vores egentlige løbende drift har derfor været 13 mio. stærkere, end hvad resultatet viser. Således er resultatet helt og aldeles forventeligt, og renset for transaktionsomkostningerne kan du udlede, at vi i halvåret realiserede en stærk drift og vækst, siger Kaspar Basse, som er stifter og adm. direktør i juicekæden til dagbladet Børsen.

Han siger ligeledes til Børsen, at han forventer at selskabet i 2014 kommer med det bedste regnskab nogensinde – med både stærk vækst og stærkt resultat.

Inden årets udgang forventer Kasper Basse at have udvidet butiksnettet med godt 16 butikker til i alt at omfatte 75 butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11