23948sdkhjf

Eksplosiv vækst på specialvine

Vingrossist fordobler sine lagerfaciliteter i nyt domicil i Odense, hvor der også bliver plads til nye medarbejdere.
Det skriver Fyens Stiftstidende.

Kjær og Sommerfeldt, der er en af landets ældste vinhandler, er i disse dage ved at flytte ind i 4.000 nye kvadratmeter i Odense. Virksomheden er de seneste fire år vokset med over 50 procent og derfor var udvidelsen nødvendig. Det fortæller administrerende direktør Mads Stensgaard til avisen.

-Til sidst var vi nødt til at leje os ind i andres lagerlokaler for at følge med efterspørgslen. Derfor er udvidelsen også en naturlig del af udviklingen, siger han.

Vinhandlen har været udenlandsk ejet, men i 2008 kom den tilbage på danske hænder. Og det gavnede forretningen, der ifølge Mads Stensgaard var på vej i den gale retning.

- Vores flasker endte på hylderne i detailhandlen. Og det er ikke godt, hvis kunderne ser den samme vin på forsiden af en tilbudsavis som den, de får skænket, når de går på restaurant, siger han til avisen.

Kjær og Sommerfeldt solgte oprindeligt vin til hotel-og restaurationsbranchen, og i løbet af de sidste tre år er sortimentet blevet tilpasset dette forretningsben igen - i alt omkring 70 procent blevet udskiftet.

Med fornyet fokus på restauranter og specialvine forventer Mads Stensgaard at holde en vækstrate på 10-15 procent og samtidig ansætte flere medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078