23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Storkøkken satser på flere lokale råvarer

Fælleskøkkenet, der er ejet af Region Sjælland samt Guldborgsund og Lolland Kommune, har som mål at få flere lokale råvarer i gryderne.

Det skriver folketidende.dk.

Missionen kan dog først realiseres i 2017, for først her udløber de nuværende indkøbsaftaler.

- Vi er bundet af de aftaler, der er lavet. Men 2017 er lige rundt om hjørnet, så vi skal allerede nu i gang med at forberede, at det spirende mekka af fantastiske lokale råvarer, der dyrkes på Lolland-Falster, kan komme ind i vores produktion, når vi skal lave et nyt udbud. De lokale producenter har også brug for tid til at finde sammen i selskaber, der kan levere den volumen, vi efterspørger, siger køkkenchef Kirsten Skovsby til lokalmediet.

Det er i øjeblikket tre firmaer fra Jylland og København, der leverer fødevarer til køkkenet.

Link til originalartikel:

http://folketidende.dk/artikel/stork%C3%...
BREAKING
{{ article.headline }}
0.113|instance-web01