23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Lollandsk gods millioninvesterer i kirsebærvin

Efter pauver høst opruster Frederiksdal Gods med procesforbedrende teknologi.

Frederiksdal Gods på Vestlolland, som producerer kirsebærvin, investerer nu 1,2 mio. kroner i vineriet. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Med nyt tag på vineriet og en ny installation af strålevarme vil man sikre, at gæringen ikke går i stå, når vejret bliver koldt.

Dermed ligger vineriet nu i en hal, som er temperaturstyret. Der står også to helt nye fermentertanke, som i de første tre dage af gæringsprocessen vender kirsebærsaften i blide bevægelser.

Oprustningen sker i et år, hvor høsten har været utilfredsstillende.

- Vi har høstet omkring syv til ni kilo bær per træ, som ellers i et normalt år giver mellem 28 og 35 kilo, siger medejer af Frederiksdal Kirsebærvin Harald Krabbe til Lolland-Falsters Folketidende.

Link til originalartikel:

http://folketidende.dk/Lokal-nyt/Nyinves...
BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|instance-web03