23948sdkhjf

Tronskifte ved Hotdog-DM

Det blev Jeppe Foldager og Christoffer Brink fra Alberto K der vandt gourmetkategorien ved Hotdog DM ved Food Festival i Aarhus.
Den regerende mester, Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro, som ellers havde fyldt pladsen med et spektakulært show inspireret af Robin Williams og Good Morning Vietnam, måtte opgive at holde på titlen, som han havde vundet tre ud af de forudgående seks gange.

Årets danmarksmestre blev nemlig de to kokke, der sidste år vandt sølv ved Bocuse d’Or, verdensmesterskabet for kokke, Jeppe Foldager og Christoffer Brink.

Vinderhotdoggen bestod blandt andet af en pølse med oksehjerte og snegle, creme på autralske trøfler, sprødstegte brisler og ramsløgkapers.

Ved DM i hotdog dystes i to kategorier; en gourmetkategori hvor stjernekokke dyster om at forny hotdoggen, og en traditionel kategori, hvor pølsemænd og slagtere dyster om at hvem der laver den bedste almindelige hotdog.

Vinderen af den bedste traditionelle hotdog blev igen i år Brian Petersen fra Pølsemageriet i Silkeborg.

Samlede 120.000 ind til børnefonden
Hotdog DM er startet af Børsens mangeårige madanmelder Ole Troelsø, som i frustration over den danske pølsevogns deroute, startede Hotdog DM. Alle indtægter fra Hotdog DM går ubeskåret til at bygge et skolekøkken til 300 børn i Kap Verde.

Det lykkedes i år at samle 120.000 kroner – et rekordstort beløb ind til at Børnefonden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079