23948sdkhjf

Rekord mange besøgende på Food Festival

Tangkrogens madunivers havde i løbet af tre dage hele 30.000 besøgende.
Tredje års Food Festival blev den hidtil bedste. 30.000 gæstede festivalen, hvilket var tre tusinde mere end sidste år. Særligt glæder festivalen sig over, at flere og flere køber billetter i forsalg. Det betyder nemlig, at festivalen er ved at etablere et stampublikum, der kommer igen år for år.

- Food Festival har slået sig fast. Det har været en overvældende Food Festival med et rekordstort antal gæster. Vi er ubeskriveligt glade for, at publikum har taget festivalen til sig og gjort den til deres egen. Stemningen på pladsen var fyldt med solskin, glæde, smil og madhygge. Det er lige præcis den oplevelse, vi havde drømt om at kunne give gæsterne, siger festivalchef Anna Lund.

Festivalen havde i år etableret en ny Gastroscene, hvor mange af landets bedste kokke tilberedte mad i åbne workshops sammen med publikum.

- Det er lykkedes os at give endnu flere af vores gæster et møde med de mennesker, der udvikler vores madkultur. Gæsterne var med på at prøve noget nyt. Vi mener, at vi har leveret en endnu bedre oplevelse for pengene, slutter en stolt Anna Lund.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141