23948sdkhjf

Investorer viser interesse for Tican

Slagterikoncernens ledelse lufter muligheden for at hente eksterne investorer ind og mærker efter eget udsagn stor interesse.
Fredag luftede bestyrelsesformand for Tican, Jens Jørgen Henriksen, i Jyllands-Posten muligheden for at ændre ejerskabet af slagterikoncernen, så det fremover bliver et aktieselskab, hvor ejerandelen kan fordeles i forhold til, hvor mange slagtesvin den enkelte landmand leverer til slagterierne.

Bliver Tican til et aktieselskab, åbner det dog også mulighed for at tage andre investorer ind, og netop den mulighed er Ticans bestyrelse også ved at undersøge. Bestyrelsesformanden oplyser til Fødevarewatch, at man har sat processen omkring ejerskabet i gang før sommerferien, og at der forventes en udmelding til generalforsamlingen i december.

Samtidig understreger han dog, at man ikke er i konkrete forhandlinger med nogen potentielle investorer, men at der har været stor interesse fra eksterne samarbejdspartnere.

- Vi vil gerne have en partner ind, men har ikke sat navn på, om det er en kapitalfond eller en industriel partner eller private. Vi ønsker at styrke vores udvikling med et partnerskab og forsøger at afklare nogle ting omkring den proces, siger Jens Jørgen Henriksen til Fødevarewatch.

Originalartikel: http://fodevarewatch.dk/Fodevarer/articl...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188