23948sdkhjf

Madbutler med ekspansion på menuen

Både national og international ekspansion er på tapetet hos Madbutler. Målet er indgåelse af strategiske samarbejder i indland og udland, mens man vil øge antallet af menuer fra 500 til 1000 inden årets udgang.
Madbutler har haft stor succes med sit koncept med catering og mad ud af huset til private i Storkøbenhavn. Nu venter først en national - dernæst en international ekspansion.

Madbutler har i dag over 500 menuer på sit website, og målet er at nå 1000 menuer inden årets udgang, lyder det fra direktør Simon Bowall, der gør meget ud af at finde de helt rigtige leverandører til de mange menuer.

- Der er noget for alle prisklasser, og vi vil kun samarbejde med de bedste leverandører, der er i landet, siger han og tilføjer:

- Vi har gjort det så nemt og gnidningsfrit for danskerne at finde den helt rette leverandør til den særlige livsbegivenhed at også udlandet er begyndt at udvise interesse.

Madbutler indgår derfor to strategiske samarbejder. Det ene vil fokusere på resten af Skandinavien og det andet vil fokusere på Central- og Sydeuropa.

- VI indgår samarbejde med meget kompetente virksomheder der kender markedet rigtig godt. Derudover leger vi med den logistiske opgave og også her kan vi sammen med andre skabe et endnu bedre produkt for forbrugeren, slutter Simon Bowall.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082