23948sdkhjf

Nyt om Navne: Ny bestyrelsesformand hos Agrotech

Stærk fødevareprofil ny bestyrelsesformand for AgroTech
Hans Elbek Pedersen tiltræder som ny bestyrelsesformand for rådgivningsvirksomheden AgroTech.

Den 57-årige erhvervsmand er Director of Customer Innovation hos AAK Aarhus. Hele karriereren har været i fødevareindustrien, blandt andet en årrække i Dupont (Danisco). Omdrejningspunktet i karrieren har altid været fødevareinnovation og forretningsudvikling med internationale markeder som målgruppe.

Netop det internationale udsyn og de stærke kompetencer inden for markedsdrevet fødevareudvikling- og innovation er baggrunden for valget af Hans Elbek Pedersen som ny bestyrelsesformand for AgroTech. AgroTech har ambitiøse mål om vækst i den kommercielle omsætning, en vækst der skal skabes med afsæt i den internationale fødevare- og agroindustri.

Hans Elbek Pedersen afløser adm. direktør Jan Mousing, Videncentret for Landbrug, der fortsætter som medlem af AgroTechs bestyrelse.

Fakta om AgroTech
AgroTech er en rådgivningsvirksomhed med 80 ansatte. Hovedkontoret er i Agro Food Park i Aarhus.

Virksomheden omsætter forskning til forretning gennem vidensbaseret rådgivning, teknologiske services og innovation inden for: Miljø / Planter / Fødevarer. AgroTech er et af Danmarks 9 Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS), det eneste med fokus på fødevareerhvervet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094