23948sdkhjf

15 tons slik fra slikfusker til danske Tiger-butikker

Fagbladet 3F er kommet i besiddelse af dokumenter der afslører at Zebra, der driver de danske Tiger-butikker, i august måned modtog 15 tons slik fra slikfuskerne David Servet Yüksel. Al samarbejde mellem parterne er ophørt, lyder det fra Zebra.
Tidligere har indkøbschefen fra landets Tigerbutikker afvist at have købt slik fra den såkaldte slikfusker David Servet Yüksels virksomhed House of Candy. Nu erkender man at der i august måned landede 15 tons slik fra David Servet Yüksels hemmelige lager i Skåne i de danske Tigerbutikker. Samtidig understreges det at al samarbejde mellem parterne er ophørt, skriver Fagbladet 3F.

Læs også: Gemmer gammelt slik i Sverige

Slikket, det drejer sig om, er produceret i Holland eller Frankrig og kørt til det hemmelige lager i Skåne, hvorefter det er fragtet til Zebras lagre i Horsens og Brøndby og herefter solgt i landets Tigerbutikker.

Indkøbschef Gregers Beglaubter fra Zebra afviste i forbindelse med Fagbladet 3Fs afsløring af Yüksels ommærkning af gammelt slik på en ejendom i Nordsjælland, at Zebra og dermed Tiger-butikkernes samarbejde med Yüksel drejede sig om andet end ompakning af non-food-varer.

Men nu har fagbladet 3F fået indsigt i dokumenter fra de svenske myndigheder, hvoraf det fremgår, at David Servet Yüksels firma har leveret 15 tons slik til Zebras lagre i Horsens og Brøndby og 2,5 tons slik til Zebras lagre i England medio august 2014.

Indkøbschef Gregers Beglaubter fra Zebra understreger nu overfor Fagbladet 3F, at samarbejdet med slikfuskeren er afbrudt, fordi Zebra ikke har modtaget en redegørelse fra Yüksel om hans ulovlige ommærkning af gammelt slik.

- Jeg har ingen interesse i at handle med en fyr, som ikke er helt ren i kanten. Derfor har vi afbrudt alt samarbejde med ham, siden Fagbladet 3F gjorde os opmærksom på de problematiske forhold, som vi ikke vil identificeres med, siger Gregers Beglaubter.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra David Yüksel eller hans advokat Peter Hallgren fra advokatfirmaet Hesselholt Advokater.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093