23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Triple A undersøger lugtgener

Produktionen af sojaprotein på anlægget i Hornsyld har medført lugtgener for de nærmeste naboer. Direktøren tager problemet meget alvorligt.

Siden 2013 har Triple A produceret sojaprotein på sit anlæg i Hornsyld. Processen fra laboratorium til færdig fabrik forløber som den skal, men nu er fabrikken stødt ind i lugtproblemer, skriver Horsens Folkeblad.

- Vi har fået henvendelser fra nogle stykker af vore nærmeste naboer angående lugtgener, og det tager vi meget alvorligt, siger Lars Christensen, der er direktør i Triple A til Horsens Folkeblad.

I øjeblikket er Triple A i dialog med Miljøstyrelsen i Aarhus for at komme lugtgenerne til livs.

En mulig løsning er at opføre en høj skorsten for at fortynde lugten, men Triple A ser helst at man finder en løsning, der fjerner lugten under produktionsprocessen i stedet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063