23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt hjorteslagteri i Thy

Galgebakkens Hjortefarm i Hassing i Thy har netop indviet sit eget slagteri med slagtningen af 19 hjorte.

Ud over egen avl vil ejer Nicolai Therkildsen også tilbyde at slagte for jægere i området på sit nyetablerede slagteri, som blev indviet i år, skriver Thisted Dagblad,

Galgebakkens Hjorteslagteri er blevet medlem Regional Madkultur Thy-Mors og har derigennem indgået en aftale med hotelejer Michael Thinggaard i Hurup om at aftage 20 kilo hjortekød om ugen

Udover hjortekød vil Galgebakkens Hjortefarm også sælge spegepølser og røgede dyrekøller, der er fremstillet i samarbejde med en lokal slagter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web01