23948sdkhjf

Friland overvejer portionspakninger til singler

Hver tredje dansker ville ønske de kunne købe mindre portioner. Dermed øjner Friland en markedsmulighed og vil nu overveje, om der skal lanceres særlige små pakninger af kød til singler.
En ny undersøgelse foretaget af A&B Analyse for Fødevarewatch viser at danskerne ønsker sig mindre portionsstørrelser end dem supermarkederne tilbyder i dag. Det får Danish Crowns datterselskab Friland til at overvejer mindre pakninger.

- Det kunne sagtens være et marked, vi kunne finde på at byde ind på en dag. Faktisk har vi gjort det lidt i det små, hvor vi på oksekødssiden har pakket en enkelt bøf og solgt den i Netto. Det har vist sig at være en god ide, så vi overvejer, hvordan vi kan finde løsninger til pakning på en måde, hvor det kan give økonomisk mening at gøre det, siger direktør Henrik Biilmann fra Friland til FødevareWatch.

Han forklarer nemlig, at det der kan være en hindring for at lancere mindre portionspakninger, er den relativt store investering, det vil være at indkøbe pakkemaskiner til lige netop de små portionspakninger.

Friland vil dog se nærmere på trenden og kan allerede nu se en fremtid og muligheder i single-pakningerne – især efter den gode respons på enkelt-bøffen i Netto.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094