23948sdkhjf

Lille emballagekoncept spås stort potentiale

SwiftOpen har netop vundet en emballagepris ved ScanStar-konkurrencen i Herning, samtidig har den patenterede emballageløsning fået foden inden for hos Arla Foods. Direktøren spår stort potentiale.
Kim Pihl, der er direktør og har udviklet den patenterede teknologi bag SwiftOpen, er stolt af ScanStar prisen, og øjner stort fremtidigt potentiale.

- Det er en stor anerkendelse, som vil skabe endnu mere opmærksomhed om konceptet, siger Kim Pihl om prisen og fortæller samtidig at man ud over Arla Foods også har leveret konceptet til store fødevarevirksomheder i Europa og USA.

- Når man sammenholder de funktionelle fordele for forbrugeren med en forholdsvis lav anskaffelsespris, anvendelse til stort set alle folietyper og mulighed for at eftermontering på de fleste eksisterende pakkeanlæg, - så ser jeg store muligheder, siger Kim Pihl.

Indkøring hos Arla Foods
Jenny Klingberg er manager for ’Cheese Packaging’ i Arla Foods, som superviserer pakkeriet i Tychowo i Polen. Her råder koncernen over en Fuji-pakkelinje med integreret SwiftOpen-teknologi.

- Vi bruger den nye emballage til tre specialoste i premium-klassen ’Castello’, hvor emballagen er med til at signalere eksklusivitet samt differentiere osten fra andre produkter. Det gælder både sidesvejsningen, som giver smart posemodel, og det gælder den velfungerende genlukningsordning, forklarer Jenny Klingberg.

- Vi er godt tilfredse med SwiftOpen, fordi den fungerer rigtig godt og ganske enkelt gør det let at åbne og lukke pakninger med ost. Teknologien er endvidere forholdsvis enkel og pakkelinjerne har fungeret uden større problemer – både under indkøring og i daglig drift, siger Jenny Klingberg.

Teknologisk Institut står bag ScanStar-prisen sammen med brancheorganisationer fra de øvrige nordiske lande, og prisen blev overrakt i forbindelse med FoodTech i Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127